Οι Εγκαταστάσεις μας

egkat_1
egkat_2
egkat_3b
egkat_4
Οι Εγκαταστάσεις μας

Με έδρα της την Αθήνα, η Machinor Α.Ε. έχει άμεση πρόσβαση από και προς όλα τα κομβικά σημεία της Ελλάδας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της περιλαμβάνουν ειδικά διαμορφωμένους χώρους γραφείων, αίθουσα για συσκέψεις και σεμινάρια, καθώς και χώρους αποθήκης.

Η εταιρεία διαθέτει τον πλέον άρτιο τεχνικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, με στόχο την άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις πελατών και προμηθευτών, την ταχεία διεκπεραίωση των παραγγελιών, καθώς και τον αποτελεσματικό συντονισμό των εργασιών κατά την υλοποίηση των έργων που αναλαμβάνει.

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου τελευταίας τεχνολογίας και των «παράλληλων» συσκευών παρέχεται η δυνατότητα απευθείας σύνδεσης και επικοινωνίας με τα κινητά τηλέφωνα των συνεργατών, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η ταχύτατη επίλυση κάθε είδους ζητημάτων.

Στις υποδομές της εταιρείας περιλαμβάνονται, ακόμη, ο κεντρικός Redundant Server, το οργανωμένο δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών μηχανημάτων, καθώς και τα αντίστοιχα εργαλεία λογισμικού, με δυνατότητες διαρκούς επέκτασης και αναβάθμισης σύμφωναμε τις νέες εκδόσεις και εφαρμογές.

Στις εγκαταστάσεις της Machinor Α.Ε. υπάρχει επίσης μια πλήρως οργανωμένη αποθήκη η οποία καλύπτει μεγάλο μέρος από τα υλικά αυτοματισμού που χρησιμοποιούνται σε μια τυπική εγκατάσταση. Επιπλέον, είναι διαθέσιμος εξοπλισμός για δειγματισμό υλικού και σε φυσική μορφή, ενώ παρέχονται οι δυνατότητες άμεσης εξυπηρέτησης και ανταλλακτικά για την άρση και επιδιόρθωση βλαβών, καθώς και ανεύρεσης ετοιμοπαράδοτων προϊόντων μέσω της απευθείας πρόσβασης τόσο στη συγκεκριμένη, όσο και σε αποθήκες μεγάλων εταιρειών του κλάδου.

Ο σχεδιασμός και ο εξοπλισμός των εγκαταστάσεων της επιχείρησης απηχούν τη γενικότερη φιλοσοφία της όσον αφορά το σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Έτσι, η προηγμένη τεχνολογία αξιοποιείται στο έπακρο, με στόχο την εξοικονόμηση σε χαρτί και ενέργεια, ενώ οι χώροι της έχουν διαμορφωθεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ μέσω ειδικής ράμπας και να τηρούνται απαρέγκλιτα όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.